top of page

VACANCY

Modern Office

BUSINESS MANAGER

Een jonge, frisse en snelle onderneming. Wij zijn op zoek naar een versterking binnen ons bedrijf om de groei extra stimulans te geven. Kun jij de volgende vragen met een ‘’ja’’ beantwoorden? De kans is groot dat we dan binnenkort een kop koffie drinken samen. Ben jij de business developer die de gehele dag druk bezig is met het bezoeken van je bestaande en mogelijk nieuwe klanten? Iemand die zijn eigen idee heeft hoe hij zijn werk het beste kan doen met maximaal resultaat? Degene die de consultancy eigen is? Loop je over met goede ideeën maar krijg je niet de ruimte binnen je huidige omgeving? Dan erkennen wij de meerwaarde van een goede business developer binnen onze organisatie.

Voor je job als business developer ben je dagelijks buiten de deur om nieuwe opdrachten en projecten binnen te halen al dan niet te creëren voor onze WEB medewerkers. Je hebt al een bestaand netwerk, je kent je klant, bouwt vertrouwen en weet precies wat de klant nodig heeft en hoe WEB Eindhoven meerwaarde kan creëren. Eigenlijk hoeven je geen wegwijs meer te maken.

WEB Eindhoven is een bedrijf waarbij alles draait en staat op vertrouwen, een jonge en frisse onderneming. Wij zijn een taakvolwassen bedrijf zonder poespas van een corporate. Wij hebben een platte organisatiecultuur. Beslissingen nemen en eigen verantwoordelijkheid pakken is wat er van je wordt verwacht. 
Binnen WEB Eindhoven krijg je de vrijheid om je eigen ideeën met betrekking tot de business ook werkelijkheid te laten worden. Zo is op initiatief van een van onze collega’s een kantoor geopend in Lissabon om lokaal talent makkelijker te bereiken. Wij zijn actief bij klanten door heel Nederland.  Wij vullen projectmatige en permanente vacatures in bij onze klanten actief in de hightech en service industrie. Onze meerwaarde creëren we door middel van onze persoonlijke en eerlijke aanpak richting onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze medewerkers in het veld komen vanuit heel de wereld wat ons bedrijf een zeer internationaal karakter geeft.

 

Is dit een opening die bij je past? Neem dan contact op via recruitment@webeindhoven.com met je CV + contactgegevens en een korte motivatie.

 

* 3+ jaar ervaring als business developer/accountmanager/salesmanager is vereist

* Kennis en ervaring binnen de consultancy

bottom of page